Creaza gratuit un cont nou

Pentru a crea un nou cont de utilizator, vă rugăm să ne transmiteţi un mesaj email la adresa contact@devize-constructii.ro.

Notă: În cazul persoanelor fizice: datele solicitate pentru crearea noului cont (numele şi adresa de e-mail) vor fi utilizate strict în vederea permiterii accesării contului de utilizator precum şi pentru transmiterea ofertelor/devizelor solicitate de către Dvs prin intermediul acestui website.
În cazul persoanelor juridice: datele solicitate pentru crearea noului cont vor fi afişate direct pe paginile acestui website, astfel încât vizitatorii website-ului să vă poată contacta cât mai uşor.

Exprimarea dorinţei de a vă crea un cont de utilizator pe acest website presupune implicit faptul că aţi citit, înţeles şi acceptat termenii şi condiţiile de utilizare.

Pentru a asigura primirea ofertelor din partea furnizorilor, este necesar ca aceste date (numele şi adresa Dvs de email) să fie trimise spre furnizorii care îndeplinesc criteriile Dvs de selecţie. 
În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceasta, puteţi vizita în continuare acest website, dar nu veţi beneficia de funcţionalitatea de creare de devize sau de primirea de oferte personalizate din partea furnizorilor/prestatorilor.
Pentru a consulta/modifica/şterge datele personale ale Dvs stocate de către acest website, vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj email la adresa: contact@devize-constructii.ro.

Vă rugăm să consultaţi pagina "Termeni şi condiţii".